Αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1999, με τον τίτλο του διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού με κατεύθυνση Δομοστατικής και διπλωματική εργασία στον τομέα της Αρχιτεκτονικής.

Είναι κάτοχος Μ.Ε.Κ. (μητρώου εμπειρίας κατασκευαστών) Γ΄ τάξης στην κατηγορία «οικοδομικά», Β΄ στην κατηγορία «οδοποιία» και Α΄ στις λοιπές.

Κατόπιν πολυετούς πείρας στο χώρο της κατασκευής οικοδομικών, τεχνικών έργων οδοποιίας και γενικά εξέχοντων έργων σε όλη την Ελληνική επικράτεια, ως συνεργάτης σε κατασκευαστική εταιρεία, προχώρησε το 2008 στην ίδρυση του τεχνικού γραφείου. Αντικείμενο πλέον της επαγγελματικής του ενασχόλησης, αποτελεί το σύνολο των εργασιών του αντικειμένου του γραφείου όπως αναλύεται παραπάνω.

Ο ίδιος ως «φύσει» ανήσυχο πνεύμα ενημερώνεται καθημερινά περί των εξελίξεων της επιστήμης του και ασχολείται διεξοδικά με το δημιουργικό τμήμα κάθε πλευράς της εργασίας.

Στον ελεύθερο του χρόνο, εκτός από τις οικογενειακές δραστηριότητες, ασχολείται με τη μουσική (κιθάρα-σύνθεση), τον αθλητισμό (ποδηλασία, tsi gong) καθώς και με τη ζωγραφική.